Branduri
gildan 1

Gildan® oferă ceva pentru toată lumea. Mai mult de 60 de stiluri. O paletă sau culori în continuă creștere. Siluete pentru a adapta orice forme. În plus, dimensiuni de la 2T la 5XL și peste tot între ele. Găsiți performanța, funcționalitatea și moda pe care le solicitați la Gildan. Suntem mândri să purtăm întreaga gamă de produse Gildan, precum:
Tricouri: Gildan® Ultra Cotton®, Gildan® Heavy Cotton ™, Gildan® Softstyle®, Gildan® DryBlend®
Performanță: tricouri și cămăși sport
Tricouri sport: Gildan® DryBlend®, Gildan® Heavy Cotton ™, Gildan Premium Cotton® Gildan® Performance ™
Lână: Gildan® Heavy Blend, Gildan Premium Cotton®, Gildan® DryBlend®
Șosete
Gildan®, DryBlend®, Gildan Premium Cotton®, Gildan Sofstyle® și Ultra Cotton® sunt mărci comerciale înregistrate deținute de Gildan Activewear SRL. Gildan® Heavy Blend ™, Gildan® Heavy Cotton®, Gildan Performance ™ și Gildan Platinum ™ sunt mărci comerciale deținute de Gildan Activewear SRL.


anvil

Anvil este în vigoare încă din 1899. A început să confecționeze îmbrăcăminte de lucru, dar de atunci s-a transformat într-un brand de modă conceput pentru exprimarea individuală. Scopul său este de a proiecta piese relevante care să facă o declarație îndrăzneață de modă, dar, de asemenea, să spună ceva despre cine este purtătorul și în ce cred.

Anvil a fost una dintre primele industrii care a dezvoltat și a folosit bumbac organic și P.E.T. reciclat. îmbrăcăminte. Pe parcursul evoluției mărcii, Anvil a rămas fidel descendenței lor, încorporând practici sociale și de mediu care includ un angajament de durată față de mediu, oameni și comunități.

Aproape fiecare îmbrăcăminte Anvil a fost realizată într-un mediu de lucru sigur și etic în care indivizii sunt tratați cu respect și demnitate.

Dacă sunteți în căutarea unui tricou, polo, hanorac sau hanorac la modă, de lux, îmbrăcămintea Anvil va avea multe de oferit.


american apparel

Istoria noastră: pasiune, inovație și practici etice pentru industria confecțiilor.
Fiind unul dintre cei mai mari producători mondiali de îmbrăcăminte de bază, șosete și îmbrăcăminte pentru picioare, compania noastră are un impact direct asupra vieții a mii de lucrători din întreaga lume.

Acum oferim cu mândrie stiluri realizate la nivel global.
Aducându-vă cele mai bune elemente de bază din 1989.
Mai mult decât elementele de bază
American Apparel nu numai că a adus elemente de bază de calitate consumatorilor, dar a oferit și îmbrăcăminte confortabilă de purtat și care a acționat ca bază pentru stilul dvs. personal. Indiferent de unde provii, indiferent cine ești, noțiunile noastre de bază se vor potrivi. Îmbrăcămintea noastră funcționează ca o platformă pentru a permite oamenilor să se exprime prin artă și cauze sociale.


comfort colors

La Comfort Colors® oferim confortul maxim în designul cu o paletă de culori inspirată de natură, care satisface sufletul. Indiferent dacă este tricoul tău preferat de sâmbătă dimineață pentru a începe weekendul perfect sau acel tricou confortabil cu glugă pentru o noapte răcoroasă, oamenilor le place să se relaxeze în îmbrăcămintea Comfort Colors®.


kariban

Cu o colecție mare, colorată și finisată frumos, Kariban oferă o gamă completă de „clasice” textile promoționale, de la îmbrăcăminte corporativă la îmbrăcăminte casual, dar cu un aspect elegant. Aceste produse sunt special concepute pentru a facilita personalizarea și decorarea, indiferent dacă este vorba de serigrafie, broderie, transferuri. Bestsellerurile Kariban sunt disponibile într-o gamă completă de culori și dimensiuni în versiunile pentru bărbați, femei și copii.

În 2015, 4 colecții noi cresc gama existentă. Navigare: o gamă foarte frumoasă de produse de îmbrăcăminte de agrement realizate din țesături frumoase, cu un aspect de modă și o potrivire perfectă. Îmbrăcăminte de lucru: noi produse specifice pentru a ne îmbrăca perfect cu lână polară, softshell, hanorace, jachete … Ospitalitate: o nouă gamă de cravate și eșarfe pentru a merge împreună cu cămășile, pantalonii și sorturile noastre. Puteți găsi tot ce aveți nevoie. Gama pentru copii, inclusiv tricouri, polo din aceeași calitate existentă, plus corp, târâtoare etc.


kup

K-UP: îmbrăcămintea capului Kariban Group
Capul sus! calitatea produsului și intenția de a propune ceva care dă din cap tendințelor modei și noilor tendințe, este cu adevărat „ca schimbare pas” pe piața promoțională a capacelor. Un produs k-up este un articol care trebuie purtat cu un brand purtat cu capul sus!
O răsfoire a produselor K-up vă face să vă dați seama în curând de un lucru: este un brand care satisface toate segmentele de piață cu un amestec excelent de produse, de la elementele de bază la prețuri competitive la cele mai trendy și casual, fără a uita produsele tehnice sau sportive. .
Din nou, orice aveți nevoie în articole de îmbrăcăminte pentru cap, K’UP îl primiți pentru dvs.! Stilul potrivit la prețul potrivit, de la șapca de baseball tradițională la o pălărie tricotată nouă sau o șapcă snapback de modă.


kimood

despre marca comercială
KI mood este tradus frecvent ca „flux energetic” și este adesea comparat cu noțiunile Wstern de energeia sau élan vital (vitalism), precum și cu noțiunea yoghină de prana sau spiritusul latin. O stare de spirit este o stare emoțională relativ durabilă. Starea de spirit este un produs de două dimensiuni: energie și tensiune. Creativitatea este sporită cel mai mult de stările pozitive. Conceptul de KI alăturat cuvântului englezesc MOD exprimă sentimentul nostru despre gențile noastre, unde accesoriile nu sunt doar articole, ci un mod de a ne exprima indiferent de ocazie.
puncte cheie ale mărcii
Equitate puternică a mărcii: imagini proaspete și clare, personalitate, comunicare puternică.
Standard ridicat de calitate la prețul potrivit.
Eco Friendly, stoc complet disponibil.
Mixul de produse al mărcii acoperă deja majoritatea categoriilor de care aveți nevoie pentru ofertele dvs. promoționale.
În 2015, o nouă gamă „clasică-chic” în imitație de piele pentru cadouri mai de lux îmbogățește oferta. Pe partea din față a accesoriilor, KIMOOD introduce o nouă colecție cuprinzătoare de produse pentru băuturi de aproximativ 20 de articole în multe culori vibrante pentru activitățile dvs. de agrement, sport sau profesionale. Culorile sunt, de asemenea, adăugate la produsele cele mai vândute.


designed to work

WK. Designed To Work este marca de îmbrăcăminte de lucru a mărcii KARIBAN. Destinat clienților profesioniști, proiectează produse mai tehnice și mai ales adaptate cerințelor din ce în ce mai solicitante din acest domeniu.


proact

DE LA COPII PENTRU ADULȚI, ÎMBRĂCĂȚI-VĂ CLUBUL CU COLECȚIA FULL PROACT® WAVE TEAMWEAR
Pro Act și Kariban Sport sunt acum concentrate într-un singur nume și concept unic: PRO ACT®. Proact poate îmbrăca toate cluburile sportive de echipă, de la copii la adulți, cu îmbrăcăminte de agrement, trusă de antrenament și trusă de joc. Această gamă coordonează cu atenție vârfurile și fundurile pentru a crea o gamă elegantă și performantă, Proact oferă o colecție multisport excelentă care combină țesături de calitate și de înaltă tehnologie pentru un confort extrem în timpul exercițiului.
Pe lângă îmbrăcămintea în echipă, PRO ACT oferă și o gamă largă de îmbrăcăminte pentru sporturi individuale. În 2015, sporturile noi sunt acoperite, cum ar fi Golful, cu produse tehnice foarte drăguțe (doamne și bărbați), uniforme de sus și de jos pentru baschet (doamne, bărbați și copii), ciclism (doamne și bărbați), plus o gamă multi-sport de bază de calitate straturi. După cum am început anul trecut, TOATE referințele Kariban Sport au fost schimbate în referințe PROACT și toată producția nouă va fi sub codul PROACT și eticheta. Produsul rămânând exact la fel. Aceasta completează strategia de a poziționa PROACT ca un jucător cheie de sport.


sols

În 1991, la Paris, Alain MILGROM a fondat o companie specializată în ambalaje textile și a devenit rapid un jucător major în acest sector. Ca un entuziast al modei și comunicării, el a urmărit să schimbe și chiar să reinventeze o altă sferă: cea a publicității îmbrăcămintei. Pentru a face acest lucru, a decis să creeze un nou mod de comunicare folosind un alt tip de limbaj și o nouă abordare.

SOL’S a fost considerat foarte des un trail-blazer în ceea ce privește stilul, creativitatea, inovația și acel „anumit ceva” care face ca produsele sale să iasă în evidență, toate acestea adăugând o adevărată valoare mărcii. Colecția sa se potrivește tuturor operațiunilor de comunicare, tuturor tipurilor de evenimente și, mai important, tuturor bugetelor. Colecții dedicate bărbaților, femeilor și copiilor. Unul dintre punctele forte ale mărcii este capacitatea sa de a produce produse „TWIN” potrivite bărbaților și femeilor.

Stocăm peste 100 de produse SOL’S, printre care se numără stilurile emblematice SOL’S, cum ar fi REGENT și IMPERIAL.


henbury

Stiluri clasice, ușor de purtat pentru piața corporativă modernă. Henbury depășește în mod constant limitele tehnologiei inovatoare a îmbrăcămintei și a stilului practic, creând produse de calitate pe care oamenii vor să le poarte.


finden hales

Finden + Hales oferă o colecție premium de îmbrăcăminte de echipă, îmbrăcăminte sportivă corporativă și îmbrăcăminte de lucru, folosind tehnologia avansată a țesăturilor pentru a produce o gamă de îmbrăcăminte performantă de neegalat. Dedicat să ofere o calitate remarcabilă și să ofere o coordonare totală în întreaga gamă, fiecare stil este conceput și fabricat pentru a se confrunta cu îmbrăcăminte pentru bărbați, femei și copii, în dimensiuni cuprinse între 5/6 ani până la 3XL pentru adulți. Folosim o gamă largă de țesături, inclusiv tehnologia noastră permanentă de eliminare, concepută pentru a fi atât durabilă, cât și respirabilă – asigurându-se că purtătorul rămâne rece și îmbrăcămintea este ușor de întreținut. Cu construcția și caracteristicile noastre avansate, cum ar fi țesăturile rezistente la apă și vânt utilizate în întreaga gamă, purtătorul este echipat pentru orice activitate … la performanțe maxime. Toate stilurile noastre Finden + Hales sunt proiectate cu acces ușor la punctele de decor pentru a face brandingul simplu. Finden + Hales – Colecția de performanță.


mumbles

Urșilor Mumbles le place să se îmbrace și de aceea suntem încântați că există o selecție atât de mare de haine dintre care putem alege. Nu ne deranjează ce purtăm, deoarece fiecare articol din gama noastră de îmbrăcăminte este frumos realizat și conceput pentru a se potrivi perfect.

Suntem fabricate din materiale de cea mai bună calitate și sunt testate cu strictețe, asigurându-ne că respectăm întotdeauna standardele europene de siguranță a jucăriilor EN71. Deși iubim copiii, nu suntem potriviți pentru micuții cu vârsta sub trei luni, deoarece avem piese mici.


skinny fit

CINE SUNTEM NOI
Eclectic, fără efort, iconic.
Colecția SF este inspirată de stilul străzii orașului. Îmbracă-l, îmbracă-l, imprimă-l, accesorizează-l; purtați-l în felul vostru.
Am adăugat anul acesta 11 noi produse de ultimă generație. Îmbunătățind în același timp multe dintre preferatele tale solide cu noi culori și amestecuri de țesături.
Ca întotdeauna, veți găsi finisaje moderne, linii măgulitoare și materiale cu care vă veți aștepta de la SF. Bucurați-vă!

UNDE SUNTEM
Scopul nostru? Pentru a proiecta și fabrica haine moderne și extrem de purtabile, urmărind stilul și moda și o strângere strânsă a calității.
Cu siguranță nu credem că simplul este plictisitor – motiv pentru care toate articolele noastre de îmbrăcăminte arată minunat, cu sau fără logo sau design.
Tot ceea ce facem este realizat având în vedere clientul: de la proiectare, până la producție, distribuție și nu numai.
Ne pasă unde ne confecționăm hainele. Și ne pasă de cei care le fac.
Nu există zile obișnuite pentru noi, dar vom încerca să ne punem mâinile și capul la majoritatea lucrurilor. Dacă nu ne puteți găsi în birou, am putea fi oriunde în lume vizitând și verificând producătorii, întâlnindu-ne cu clienții sau căutând idei noi și modalități de a face lucrurile.


all we do is

Just Hoods, marca preferată pentru hanorace, zoodie, jachete și îmbrăcăminte casual.
Colecția noastră include acum o nouă selecție de culori incitante, precum și câteva stiluri fantastice noi, gata de stradă, inclusiv o glugă decupată pentru femei și un zoodie elegant fără mâneci. Cu 43 de stiluri grozave și 67 de culori grozave, există un produs Just Hoods by AWDis pentru toată lumea.


just tees

Doar Ts proiectează, produce și vinde tricouri de înaltă calitate către imprimante și broderi din întreaga lume. Suntem conduși de nevoia clienților noștri de a accesa o mare varietate de tricouri care le sunt furnizate de specialiști cărora le pasă cu adevărat.

Știm că pentru clienții noștri este vorba despre țesătură și de aceea oferim o gamă atât de largă, atent elaborată. Știm, de asemenea, că este vorba despre detalii – fiecare dintre tricourile pe care le producem include cusături detaliate și finisaj montat de cea mai înaltă calitate.

De la alegerea țesăturii, până la designul final, ne asigurăm că gama noastră aduce cea mai bună potrivire și cea mai bună suprafață de imprimare de pe piață.


just polos

Doar Polo proiectează, produce și vinde tricouri polo de înaltă calitate către imprimante și broderi din întreaga lume. Suntem conduși de necesitatea clienților noștri de a accesa o mare varietate de tricouri polo care le sunt furnizate de specialiști cărora le pasă cu adevărat.

Am adăugat noi stiluri interesante colecției pentru 2019, concentrându-ne pe potrivirea și senzația fiecărei piese vestimentare, exprimând în același timp creativitatea folosind țesături inovatoare și o varietate de culori pentru a lumina piața tot timpul anului.


just cool

Opțiunile de stil, culoare și dimensiune fac ca acest brand să fie extrem de dorit și este acum cel mai mare brand de îmbrăcăminte activă de pe piața de îmbrăcăminte și promoții. Oferim produse de bună calitate într-o gamă de țesături, culori și dimensiuni performante pentru a se potrivi sportului sau antrenamentului dvs. specific. Fiecare produs proiectat este atent luat în considerare pentru client și marca acestuia, pentru a ne asigura că satisfacem în mod constant cererea pieței și că ne menținem în fața concurenților noștri. Indiferent de ce ai nevoie, există ceva în gamă care să te ajute să îți completezi garderoba de îmbrăcăminte activă și să te facă să arăți Cool, Feel Cool, Stay Cool!


tridri

Cluburile, grupurile și cursurile pot crea o identitate unică prin combinarea culorilor noastre de bază cu o gamă largă de mixuri și potriviri de imprimeuri, nuanțe și țesături.

O gamă largă de articole de îmbrăcăminte sunt disponibile pentru decorare, de la veste și jambiere la jachete de rulare și accesorii. Toate acestea sunt stiluri de realizare fără etichete perfecte pentru rebranding.

Gama completă cu țesături ușoare îmbunătățite, care ajută la menținerea temperaturii corpului, menținând în același timp purtătorul uscat și confortabil. Panourile plasate plasate strategic oferă ventilație, împreună cu țesături întinse confortabile, făcând stilurile perfecte pentru orice tip de antrenament.


asquith and

Ieșiți din umbră. Cu Asquith & Fox în garderoba ta, viața este mult mai colorată. Cu îmbrăcămintea noastră clasică în până la 46 de nuanțe vibrante, puteți ciocni cu încredere. Dă-i tricourilor o întoarcere roz fierbinte. Așezați chino-urile în coaja de lămâie. Simțiți-vă fructat într-o pereche de pantaloni scurți roșu vișiniu. Conceput în sus sau în jos, cu Asquith & Fox puteți crește volumul de culoare și săriți din mulțime.

Gama noastră include toate elementele esențiale ale garderobei de care veți avea nevoie pentru a vă prezenta propriul aspect colorat al stilului preppy. Pantaloni, cămăși, polo, pantaloni scurți. Pentru el sau pentru ea. Designuri clasice, concepute pentru o potrivire relaxată, în materiale de înaltă calitate care se spală și se poartă frumos. Adăugați la aceasta câteva detalii și finisaje foxy și orice veți petrece, veți fi întotdeauna o nuanță mai elegantă. Asta e distracția lui Asquith & Fox.


premier

Premier este un producător de uniforme de personal de înaltă calitate pentru persoanele care lucrează în industria ospitalității, corporative, de frumusețe și asistență medicală. Ceea ce îi deosebește de concurență este gama noastră extinsă de culori, cu piese cheie disponibile în până la 58 de nuanțe. Toate hainele lor sunt perfecte pentru imprimare sau broderie și personalizare.


regatta

Istoria și patrimoniul fac din Regatta cel mai mare brand de îmbrăcăminte de exterior pentru Marea Britanie. Regatta este o companie de familie cu sediul în Manchester, care se mândrește cu furnizarea de îmbrăcăminte pentru orice mediu în aer liber. Cu o reputație de neegalat pe piața îmbrăcămintei în aer liber și cunoștințe și abilități învățate de la decenii de creștere constantă, Regatta este poziționată unic pentru a furniza industriei promoționale și a îmbrăcămintei corporative uniforme și îmbrăcăminte de exterior.

De la jachete impermeabile la încălțăminte de siguranță, gama Regatta este garantată pentru a proteja și a arăta elegant în egală măsură. Cu țesături și concepte de produs utilizate în gama Regatta de vânzare cu amănuntul, oferind liderul în ceea ce privește designul și tehnicitatea, gama Regatta Promotional și Corporate aduce stilul high street pe piața comercială. Compania comercializează îmbrăcăminte impermeabilă de calitate de peste 50 de ani, a lansat marca Regatta acum 30 de ani, cu o gamă mică, dar foarte reușită de impermeabile. În anii care au urmat, marca s-a extins în alte domenii de produse pentru a oferi o gamă completă pentru utilizatorii în aer liber. Folosind valori simple de calitate, valoare, stil și serviciu, Regatta continuă să crească și să se extindă în Europa.

Cu o reputație fantastică pentru calitate și valoare, baza de consumatori Regatta a crescut constant, din ce în ce mai mulți clienți mulțumiți de aspectul și performanța întregii game.

Cheia reputației Regatta constă încă în performanța gamei. Folosind țesături marca Regatta precum Isotex, Hydrafort și Symmetry, produsele continuă să ofere calități protectoare fantastice.


olima


beardream

Prin Bear Dream vi se vor oferi prosoape promoționale utile și moderne, fabricate din bumbac 100% în UE. Puteți conta pe materiale de înaltă calitate, producție personalizată și livrări rapide.

Marca Bear Dream a fost înființată în 2005 de Aljoš Malec, un antreprenor, manager și inginer cu vedere clară la dezvoltarea mărcii de prosoape de înaltă calitate. De atunci compania a devenit unul dintre cei mai importanti producatori de prosoape imprimate din Europa.

Aici veți găsi o gamă largă de prosoape Bear Dream din colecțiile Classic și Premium Sport.


ub classics

Start typing and press Enter to search

Cos de cumparaturi