Cum cumpar

Cumpararea produselor din magazinul nostru o puteti face online, telefonic sau prin email.

Comanda online
Produsul pe care doriti sa il comandati poate fi gasit fie prin utilizarea meniului din partea de sus a paginii ce contine categoriile si subcategoriile de produse, sau prin folosirea campului de cautare. In momentul in care ati apasat comanda produsul va fi automat transferat in cosul de cumparaturi. 

Dupa adaugarea in cos a tuturor produselor pe care doriti sa le comandati, procesul de cumparare se continua prin apasarea butonului  si parcurgerea paginii de comanda. In pagina de comanda va trebui sa completati urmatoarele:

  • Metoda de livrare (Livrare prin Curier rapid cu Deschidere la livrare sau Transport prin curier rapid  metoda clasica, Livrare la EasyBox sau ). Tarifele variaza in functie de curierul ales si sunt afisate in pagina Finalizare comanda.
  • Datele comenzii: Nume si prenume, Adresa complete (Judet, Localitate, Strada, Numar, Scara, Bloc, etaj, Apartament, Interfon daca e cazul), numar de telefon de contact.

Metoda de plata

Ramburs (cash) la livrarea coletului: Contravaloarea produselor si a serviciilor comandate pot fi achitate curierului chiar la livrarea acestora la adresa specificata de dumneavoastra.

Transfer bancar: Plata se poate face si prin virament bancar pe baza facturii proforme, livrarea produselor urmand a se face dupa intrarea sumei (contravaloarea totala a facturii) in contul nostru.

Datele necesare pentru efectuarea platii prin transfer bancar sunt:

  • SC TRADI TEX PROD SRL
  • CUI 37674923
  • Nr. Reg.Com. J22/1585/2017
  • Sediul social: Valea Adanca, str. Ilias Voda nr. 29, com. Miroslava, jud. Iasi
  • Banca RAIFFEISEN BANK Cont IBAN: RO95 RZBR 0000 0600 2027 3429

Prin Card bancar: Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei dumneavoastră, în condiții de siguranță deplină. Cardurile acceptate la plată sunt cele emise sub siglele VISA (Classic și Electron) și MASTERCARD (inclusiv Maestro, dacă au cod CVV2/CVC2).
Nu este perceput niciun comision suplimentar pentru tranzacții.
Procesarea datelor de card se face în mod exclusiv pe serverele PlatiOnline. Siguranța informațiilor dvs. este garantată de faptul că PlatiOnline nu stochează datele confidențiale ale cardului dvs, ci le trimite criptat pe o conexiune securizată către banca procesatoare. În acest fel informațiile dvs. sunt în sigurantă. Indiferent de valuta pe care o aveți în cont, tranzacțiile se fac în lei, la cursul de schimb al băncii dumneavoastră.

Pentru plata cu cardul, tranzactia va aparea pe extrasul de cont cu numele TRADI TEX PROD SRL.

Cu ajutorul numelui de utilizator si a parolei introduse, puteti sa va autentificati pentru a vedea istoricul comenzilor sau stadiul comenzilor actuale, a modifica/sterge profilul dumneavoastra sau a face comenzi ulterioare fara a reintroduce datele de contact. 

Comanda telefonica
Telefonand la  0743 050485 ,un agent de vanzari va va prelua comanda. 

Comanda prin email
Puteti trimite comanda dumneavoastra pe email la [email protected] :

  • Metoda de livrare (Livrare prin Curier rapid cu Deschidere la livrare sau Transport prin curier rapid  metoda clasica, Livrare la EasyBox sau ). Tarifele variaza in functie de curierul ales si sunt afisate in pagina Finalizare comanda.
  • Datele comenzii: Nume si prenume, Adresa complete (Judet, Localitate, Strada, Numar, Scara, Bloc, etaj, Apartament, Interfon daca e cazul) si un numar de telefon de contact.
  • Precizati produsele dorite: Denumirea produslui, Codul de produs sau link-ul produsului.


Nu exista valoare minima pentru o comanda.

Start typing and press Enter to search

Cos de cumparaturi